Jure Ivić novi predsjednik Mladeži drniškog HDZ-a

- 27. kolovoza 2012.

Jure Ivić novi je predsjednik Mladeži drniškog HDZ-a. Jednoglasno je odlučeno na redovnoj Izbornoj skupštini Mladeži HDZ-a za Grad Drniš. Na toj je dužnosti zamijenio dosadašnjeg predsjednika Bruna Zeljka.

Funkciju predsjednika gradskog ogranka mladeži HDZ-a Grada Drniša Zeljko je obnašao u dva mandata. U svom izvješću istaknuo je da se broj članova u protekle četiri godine povećao za 80 članova te sada broje oko 220 članova. Naglasio je kako u proteklom mandatu članovi mladeži dali su veliki doprinos u predizbornim kampanjama za izbore za mjesne odbore i gradske četvrti, te su aktivno sudjelovali na predizbornim skupovima za parlamentarne izbore kada je HDZ na području Grada Drniša osvojio više od 52% glasova.

Novi predsjednik 26-godišnji Jure Ivić, drniškoj javnosti već jer poznat kao predsjednik Savjeta mladih Grada Drniša. Živi na Miljevcima, po zanimanju je magistar struke geografije, nezaposlen je.

Predsjednik drniškog HDZ-a Josip Begonja osvrnuo se na dosadašnji rad i buduća očekivanja HDZ-ove mladeži, kazavši kako s obzirom da slijede pripreme za lokalne izbore koji su od iznimne važnosti ne samo za Drniš već i za županiju, realno je očekivati da će se što više mladih uključiti u sve predizborne aktivnosti. Mladima se obratio i predsjednik županijske organizacije mladeži MHDZ-a Ante Rakić koji je pohvalio rad i sudjelovanje drniške mladeži u dosadašnjim aktivnostima.

Za nove članove Gradskog odbora mladeži HDZ-a izabrani su: Duilo Katarina, Buzov Slavko, Brakus Zoran, Čavala Boško, Galić Ante, Galić Ivan, Samac Ante, Jelčić Iva, Karlo Kristina, Bukarica Anka, Đidara Tihomir i Ercegovac Goran

Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Cigić Ante, Dević Šime i Vlaić Iva, a za izaslanike za županijsku Izbornu skupštinu izabrani su: Bukarica Anka, Cigić Ante, Čavala Boško, Dević Šime, Ercegovac Goran, Galić Ivan, Ivić Jure, Jelčić Iva i Samac Ante.

MHDZ1


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian