Jedna novooboljela osoba u Šibensko kninskoj županiji, 23 u Hrvatskoj

- 17. travnja 2020.

U Hrvatskoj su potvrđena 23 nova slučaja zaraze koronavirusom, a ukupan broj popeo se na 1814 zaraženih. Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je da prosječna dob oboljelih 50 godina. Ozdravilo je ukupno 600 osoba, izvijesti je ministar Beroš:

Stožer civilne zaštite Šibensko kninske županije priopćio je kako je na današnji dan još jedna osoba pozitivna na koronavirus. Riječ je o osobi s područja Grada Knina koja je bliski obiteljski kontakt s prethodno oboljelim osobama.

S današnjim danom na području županije imamo ukupno 81 osobu oboljelu od COVID-19.

Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirano je 12 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru, a dva pacijenta su i dalje na respiratoru u KBC Split.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora su 473 osobe, od čega su 319 osoba kontakti.

U samoizolaciji je ukupno 389 osoba.

U zadnja 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj zaprimljene su tri dojave o kršenju mjera samoizolacije, a provjerom je utvrđeno da je jedna osoba kršila navedenu mjeru.

Iz županijskog stožera apeliraju na građane Šibensko kninske županije da se i dalje odgovorno pridržavaju svih mjera i uputa zdravstvene zaštite, ostanu u svojim kućama, održavaju higijenu i poštuju fizičku distancu.

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian