Javni poziv za predlaganje programa koji će se sufinancirati iz gradske blagajne u 2014. godini

- 13. rujna 2013.

Grad Drniš objavio je javni poziv za predlaganje sufinanciranja Programa javnih potreba u područjima: športa, kulture, tehničke kulture i udruga građana za 2014. godinu
U području športa riječ je o sufinanciranju Zakonom propisanih programskih djelatnosti udruga u športu na razini Grada Drniša, u području kulture – sufinanciranje udruga u kulturi i drugih organizacija; organiziranje akcija i manifestacija u knjižničarskoj djelatnosti; održavanje izložbi, akcija i manifestacija likovnog stvaralaštva; manifestacija u području kazališne i glazbeno-scenske djelatnosti; multimedijskih projekata koji promoviraju i prezentiraju Grad Drniš u zemlji i inozemstvu; te programa poticanja i razvitka kulturno-umjetničkog amaterizma od interesa za Grad Drniš.
U području udruga građana Grad Drniš sufinancirati će programske djelatnosti udruga proizišlih iz Domovinskog rata, programe udruga za zaštitu i promicanje ljudskih i građanskih prava i sloboda, udruga usmjereni mladima, onih koje skrbe o osobama sa posebnom potrebama i osobama starije životne dobi, te programe udruga za zaštitu i očuvanje okoliša, čovjekova zdravlja i prirodne baštine.

Prijedlozi programa moraju biti obrazloženi i moraju sadržavati program od interesa za Grad Drniš. Uz obrazloženje prijedloga, predlagatelji trebaju dostaviti financijski plan, o troškovima programa, o dijelu sredstava koja osiguravaju iz vlastitih i drugih izvora, te o dijelu sredstava koja predlažu da ih osigurava Grad Drniš.
Zainteresirani trebaju popuniti posebnu prijavnicu koju mogu dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, financije i društvene djelatnosti ili na web stranici Grada / www.drnis.hr
Dosadašnji korisnici proračunskih sredstava dužni su priložiti i financijsko izvješće o utrošenim sredstvima dobivenim iz Proračuna Grada Drniša u prethodnoj godini.
Prijedloge programa treba dostaviti do 15. listopada.

grb grad drnis

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background