Izvanredna izborna skupština NK DOŠK-a: Darko Ćevid novi predsjednik kluba

- 11. srpnja 2023.

U kupskim prostorijama Nogometnog kluba DOŠK održana je izvanredna izborna skupština.
Dojučerašnji predsjednik kluba Ante Goreta nakon 3 i pol godine podnio je neopozivu ostavku.

Goreta je istaknuo kako je ponosan na svaki dan koji je proveo kao čelni čovjek kluba s Podvornice, uz ekipu ljudi koju DOŠK trenutno okuplja. Sezona iza njih bila je najuspješnija zadnjih dvadesetak godina, prvaci su Županijske nogometne lige, no želi se okušati u menadžerskim vodama, pa bi kao predsjednik kluba bio u sukobu interesa. Ističe i da klubu maksimalno ostaje na raspolaganju.
Ante Goreta je nakon Skupštine za Radio Drniš kazao:

 

Za novog predsjednika Skupština je jednoglasno izabrala Darka Ćevida koji je prije par godina već obnašao tu dužnost.

Novi predsjednik Darko Ćevid je poručio da planira što prije dogovoriti sastanak sa gradonačelnikom Drniša Josipom Begonjom kako bi se pokušalo pronaći rješenje za probleme koje DOŠK ne može samostalno riješiti bez podrške Grada Drniša:

 

Vicko Kužet i Ante Goreta više nisu članovi uprave te su izabrana dva nova člana: Ante Skelin i Ivo Žeravica. Dok nove članice skupštine postale su Ivana Tomić, Jelena Aleksić i Jelena Ćevid, kao i član Ivica Mujan.

Tijekom skupštine u više navrata istaknuta je loša suradnja između Grada Drniša i DOŠK-a.

Skupštinari su jednoglasno zaključili kako bi Grad Drniš trebao pokazati više volje i razumijevanja za sport u Drnišu, te za sportske entuzijaste, tim više jer je riječ o radu s djecom i mahom na volonterskoj osnovi a uprava kluba im je transparentno predočila i tablice sa prihodima i rashodima ove godine.

Uglavnom suradnja između kluba i grada je najblaže rečeno – loša, složni su svi skupštinari te vodstvo kluba:

 

Članovi Uprave DOŠK-a sada su: Darko Ćevid, Hrvoje Dujić, Jure Ivić, Domagoj Odak, Ante Kulušić, Ante Skelin i Ivo Žeravica.

Došlo je i do promjene trenera prve momčadi, Martin Tarle zamijeniti će Hrvoja Dujića, koji će ubuduće voditi mlađe selekcije.

FOTO: Novi i stari predsjednik Darko Ćevid i Ante Goreta na primopredaji


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background