Izbori u drniškom HNS-u -Vlatka Duilo izabrana za predsjednicu

- 29. listopada 2013.

Vlatka Duilo vodit će drniški HNS u naredne četiri godine, izabrana je za predsjednicu gradske organizacije Hrvatske narodne stranke Grada Drniša na redovnoj izbornoj skupštini. Potpredsjednici su Ante Gverić i dosadašnji predsjednik Josip Matić, dok dužnost tajnice povjerena je Andrijani Nedoklan.

Foto: HNS

Izborna skupština gradskih organizacija HNS-a, prema Statutu stranke, održava se u roku od pet mjeseci nakon službene objave rezultata lokalnih izbora.
Ovom prigodom je zahvalila svim prisutnim članovima drniške Podružnice HNS-a ,a osvrćući se na svibanjske lokalne izbore , kada je HNS u Gradu Drnišu bio druga lista po broju osvojenih glasova što im je osiguralo dva vijećnička mjesta , Duilo je poručila stranačkim kolegama: – „Osvojeni glasovi birača kao i učlanjivanje novih, osobito mladih ljudi u stranku, obvezuje nas i hrabri da nastavimo predano raditi na stvaranju društvene klime u kojoj je imati drugačije mišljenje normalno i poželjno društveno stanje. Svoje djelovanje drniški HNS temeljit će i u buduće na činjenicama, iskustvu i razvojnim programima, za bolji život svih stanovnika drniškog područja. To je ono što nas pokreće, zaključila je predsjednica Gradskog obora HNS-a Vlatka Duilo. Uz obnašanje ove nove funkcije, VlatkaDuilo je gradska vijećnica u Gradu Drnišu, te vijećnica u Županijskoj skupštini.
Izbornoj skupštini nazočili u i Petar Baranović , saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije HNS Šibensko-kninske županije te novoizabrani predsjednik šibenskog ogranaka HNS Frane Malenica.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background