Izabrana nova Uprava NK DOŠK,Darko Ćevid predsjednik

- 10. listopada 2013.

IlustracijaDarko Ćevid izabran je za novog predsjednika DOŠK-a na izvanrednoj skupštini održanoj u Maloj Gradskoj vijećnici. Za dopredsjednika kluba izabran je Tomislav Pleadin a dužnost tajnika kluba obavljat će Ivica Dujić.
Novi članovi Upravnog Odbora su: Darko Ćevid, Tomislav Pleadin, Ivica Dujić, Ante Galić, Tomislav Dželalija i Jure Ivić. U Nadzorni Odbor kluba izabrani su Boris Vukušić, Marko Kunac i Ante Vranković, a Stegovnu komisiju čine Ante Abramac, Ivica Kranjac i Vlade Radeljak. Izmjenama Statuta kluba broj članova Upravnog Odbora kluba smanjen je s 9 na 7 članova.
Novoizabrani predsjednik Darko Ćevid istaknuo je da se prihvatio ovog zahtjevnog posla na nagovor ljudi iz kluba. “U njima sam prepoznao ljude i osobe koje DOŠK-u žele sve najbolje iako znam da je trenutna situacija u klubu jako teška i zahtjevna”.
Ćevid je kao glavni dio svog programa kao predsjednika kluba naveo još bolju organizaciju Omladinske škole u kojoj trenira više od 120 djece, educiranje i školovanje trenera, kao i dovršetak infrastrukturnih radova na Podvornici kako bi se stekli još bolji uvjeti za rad i treniranje. “Pozivam sve one koji su voljni pomoći bilo kakvim savjetom da su dobrodošli u klub jer DOŠK je klub svih nas”.
Pred trenera i momčad nije stavljen nikakav imperativ osim forsiranja što više mladih igrača iz Omladinske škole, ali naravno da je i dobar rezultat uvijek dobrodošao jer to nalaže tradicija ovog kluba, istaknuo je na kraju novi predsjednik nogometnog kluba DOŠK Darko Ćevid.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background