Humanitarna akcija za pomoć branitelju ovog petka u Drnišu

- 16. listopada 2013.

Branko MatijevićUdruga branitelja 142. brigade i HVIDRA Drniš organiziraju humanitarnu akciju za pomoć hrvatskom ratnom vojnom invalidu Branku Matijeviću. Uz potporu grada Drniša te općina Ružić, Unešić i Promine ovoga petka 18-og listopada održati će se malonogometni turnir i humanitarni koncert na kojemu će nastupiti klapa Drniš, FRAMA Drniš, Ante Skelin i Ivica Čupić.
Turnir će se održati na igralištu za male sportove na Podvonrici a koncert u sportskoj dvorani drniške osnovne škole.
Branko Matijević iz Siverića ranjen je u rujnu 1991. prilikom napada na Siverić te je 40-postotni hrvatski ratni vojni invalid. Prošle godine prilikom pada na ledu ozlijedio je kralježnicu. Kako ozljeda nije posljedica sudjelovanja u ratu – nije primjenjiv Zakon o pravima hrvatskih branitelja, pa su mu odlučili pomoći suborci iz Drniša. Prikupljenim sredstvima branitelji se nadaju omogućit će mu nastavak rehabilitacije u toplicama na koju zakonski u ovome trenutku nema pravo
Iz drniške udruge branitelja i HVIDR-e pozivaju sve žitelje drniškog kraja da dođu na koncert te kupnjom ulaznice pomognu hrvatskom branitelju Branku Matijeviću.
Po cijeni od 10 kuna ulaznice se mogu kupiti u trgovinama Drnišcommerce u Drnišu te u kaffe barovima: ‘Jug 1’ u Unešiću, ‘Trač’ u Gradcu i ‘Kula’ u Oklaju, te na sam dan koncerta na ulazu u sportsku dvoranu drniške osnovne škole.


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian