HSP AS iz Drniša: „Za izbore spremni!“

- 7. rujna 2015.

HSPASDrnis

Proširena sjednica Predsjedništva Hrvatske stranke prava Ante Stračević, koju je vodio predsjednik Ivan Tepeš održana je ove subote u Drnišu, priopćeno je iz ove stranke. Stranačko vodstvo jednoglasno je ocijenilo da je HSP AS spreman za parlamentarne izbore, bez obzira za kad budu raspisani, najavljujući pobjedu domoljubne koalicije.

„HSP AS je spreman po prvi put u povijesti pravaštva kao stožerna i najsnažnija pravaška stranka preuzeti odgovornost vlasti i upravljanja državom. Navedeno se temelji na našem političkom opredjeljenju da ne smatramo politiku podjelom plijena nego služenje građanima. U tom duhu HSP AS je na ovoj proširenoj sjednici izrazio zadovoljstvo što dosadašnje pregovore vodstvo stranke nije vodilo na bazi ucjene i trgovine nego na temelju međustranačkog dogovora, te da će nakon preuzimanja ove vlasti buduću Vladu Republike Hrvatske voditi stručni i sposobni, a ne kao do sada podobni i nesposobni.”, navodi se u ovom priopćenju HSP AS.

Pregovaračkom timu stranke jednoglasno su dane ovlasti za završetak razgovora sa strateškim partnerom unutar domoljubne koalicije na čelu s HDZ-om, te oko potpisivanja aneksa dosadašnjih sporazuma i onih koji će se odnositi na predstojeće izbore.

Na sjednici ujedno jednoglasno su prihvaćena sva izvješća o operativnim aktivnostima na ustroju stranke od Iloka do Župe dubrovačke te izvješća stranačkih tijela koja su radila na izradi Gospodarskog programa, kako stranačkog tako i koalicijskog.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Nastavite čitati

Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background