HNK Šibenik pobjednik 5. Memorijalnog turnira Krunoslav Goreta Kićo

- 12. lipnja 2017.

U organizaciji Nogometnog kluba DOŠK u subotu je na Podvornici odigran 5. Memorijalni turnir Krunoslav Goreta Kićo, u spomen na prerano tragično preminulog DOŠK-ovog igrača.

Nogometni klub Šibenik je nakon velike bitke sa Školom nogometa Joso Bego iz Zablaća i prolazom na penale, vođen trenerom Ivom Krečkom, uvjerljivo stigao do titule pobjednika.

Omladinac iz Vranjica je osvojio još jedno srebro, dok su Trogirani zasluženo uzeli 3. mjesto ispred četveroplasirane ekipe iz Solina.

Najbolji igrač je Bruno Paić iz Šibenika, najbolji strijelac njegov suigrač Ivan Kalauz, dok je najbolji vratar došao iz redova Solina, Lovre Podrug. Fair play ekipa je ekipa Solin.

Sudjelovali su dječaci 2006. godište i mlađi a uz domaćina, djecu iz DOŠK-a, nastupilo je još 16 ekipa iz Šibensko kninske, Splitske dalmatinske i Zadarske županije.

Najbolje ekipe dobile su medalje i pehare a koje su im uručili u ime Grada Drniša gradonačelnik Josip Begonja, Ante Goreta brat preminulog Krunoslava, Marko Sičić bivši DOŠK-ov trener koji trenutno radi u Nogometnom klubu Hajduk, Darko Ćevid predsjednik NK DOŠK-a, član izvršnog odbora županijske organizacije HNS-a Ivica Dujić, drniški župnik fra Damir Ćiro Čikara, predstavnik roditelja Martin Grbavica, te predstavnik sudaca Antonio Čvrljak.

I ove godine turnir je bio na visokom organizacijskom nivou, uz cjelodnevno sportsko druženje djece i lijepi završni vatromet. 

FOTO: NK DOŠK 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background