HDZ-ov Josip Begonja komentira rezultat izbora (audio)

- 13. rujna 2016.

Od svih gradova u 9. Izbornoj jedinici HDZ je najuvjerljiviju pobjedu ostvario u Drnišu.

Za listu HDZ-a, na kojoj nije bilo drniških kandidata, u Gradu Drnišu izjasnilo se 64,79 posto birača. Da je naše područje uporište HDZ-a potvrđuju i rezultati iz susjednih općina.
Uvjerljivu pobjedu odnosi HDZ s 61,63 posto u Promini, s 69,49 posto na petropoljskom području, te čak 80,79 posto u Unešiću.

Komentirajući izborne rezultate u našem programu predsjednik GO HDZ-a Grada Drniša, drniški gradonačelnik Josip Begonja je, uz zahvalu svima koji su im dali glas, kazao: 
{play}images/audio2/parlamentarni_begonja_1.mp3{/play}

Razgovori o suradnji oko postizbornog koaliranja zbog sastavljanja buduće Hrvatske vlade kreću danas. Nakon održane sjednice Nacionalnog vijeća te stranke predsjednik HDZ-a, Andrej Plenković, rekao je da se s pregovorima kreće odmah, te da je donijeta platforma za pregovore sa mogućim koalicijskim partnerima. Prvo će kontaktirati MOST. Begonja je uvjeren da će Plenković postati premijerom i da će se nastaviti nesmetana realizacija drniških projekata:

{play}images/audio2/parlamentarni_begonja_2.mp3{/play}

Upitan što je s najavama predsjednika županijske organizacije HDZ Nediljka Dujića, da kroz izvršnu vlast vodit će računa i o onim kvalitetnim ljudima koji nisu ušli na listu, misleći pritom i na njega, Begonja je odgovorio:

{play}images/audio2/parlamentarni_begonja_3.mp3{/play}

Prvi čovjek drniškog HDZ i Grada Drniša drži da i ovi izbori su putokaz za lokalne izbore s čijim priprema krenut će se odmah po novoj godini. Svoju političku snagu pokazali su na svim izborima koji su održani što najbolje govori o snazi, radu i doprinosu HDZ , kazao je Begonja, stoga vjeruje da će glasači to prepoznati i na lokalnim izborima u svibnju naredne godine:
{play}images/audio2/parlamentarni_begonja_4.mp3{/play}

Begonja-Josip


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian