Grad Drniš traži 20 radnika za program Javnih radova

- 6. travnja 2017.

Javni poziv kojeg je objavio gradonačelnik Drniša odnosi se na zasnivanje radnog odnosa na rok od 6 mjeseci u programu Javnih radova – “Uređenje i zaštita prostora i okoliša na području Grada Drniša”. Grad traži 20 radnika za poslove čišćenje javnih površina, zelenih površina i održavanje hortikulture na površinama, koje nisu obuhvaćene Programom održavanja za 2017., čišćenje autobusnih ugibališta i nadstrešnica, radove na čišćenju i saniranju manjih nelegalnih deponija smeća. Javni radovi uključuju i uređenje pješačkih i biciklističkih staza, čišćenje groblja koja nisu u vlasništvu Grada Drniša, čišćenje prilaznih putova za pojedina naselja i zaseoke gdje živi stanovništvo starije životne dobi te uređenje drugih prostora u vlasništvu i na korištenju Grada Drniša.

Opći uvjeti regulirani Zakonom o radu su: punoljetnost i hrvatsko državljanstvo. Radno iskustvo nije važno, no u program ne mogu biti uključene osobe koje su radile u javnom radu u vremenu duljem od 12 mjeseci unazad 3 godine. Ostali uvjeti mogu se pronaći ovdje.

Nadalje, prijava uključuje prijavni obrazac koji se može preuzeti na službenim internetskim stranicama ili u protokolu u gradskoj upravi Grada Drniša. Uz vlastoručno potpisani prijavni obrazac potrebno je priložiti i vlastoručno potpisanu zamolbu i životopis, zatim presliku osobne iskaznice, presliku svjedodžbe o završenom obrazovanju te eventualno uvjerenje o osposobljenosti za rad na siguran način na održavanju zelenih površina.

Natječaj je otvoren do 14. travnja 2017. godine. Potrebnu dokumentaciju potrebno je dostaviti na adresu: Grad Drniš (za javne radove), Trg
kralja Tomislava 1, 22 320 Drniš.


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian