Grad Drniš povodom blagdana sv. Roka organizira sajam ‘Od Zagore do mora uz blagdan sv. Roka’

- 1. kolovoza 2022.

Povodom Dana grada Drniša i blagdana Sv. Roka gradska uprava organizira sajam ‘Od Zagore do mora uz blagdan sv. Roka’.

Pozivaju sve zainteresirane fizičke osobe, OPG-ove, udruge i kućne radinosti, uredno registrirane, da dostave prijave za izlaganje, prezentaciju i prodaju svojih domaćih proizvoda i rukotvorina na sajmu, koji će se održati 16. kolovoza na Poljani u  terminu od 17 do 24 sata. Izlaganje, prezentacija i prodaja obuhvaćaju proizvode i rukotvorine kao što su ukrasni i umjetnički predmeti, nakit, igračke, suveniri, med i medni proizvodi, voće i povrće i njihove prerađevine, pršut, sir, maslinovo ulje i ostali domaći proizvodi.

Zainteresirani prijavitelji dužni su dostaviti zahtjev za sudjelovanje na sajmu na e-mail gospodarstvo@drnis.hr ili osobno u pisarnicu Grada Drniša na adresi Trg kralja Tomislava 1, sa naznakom za Upravni odjel za gospodarstvo, financije i društvene djelatnosti, zaključno do 10. kolovoza do 15 sati. Štandovi će se popunjavati sukladno redom zaprimanja valjanih prijava.

Sve informacije  mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, financije i društvene djelatnosti Grada Drniša.

https://drnis.hr/dokumenti/javni-pozivi/3686-javni-poziv-za-dostavu-prijava-za-izlaganje-prezentaciju-i-prodaju-domacih-proizvoda-i-rukotvorina-na-sajmu-od-zagore-do-mora-uz-blagdan-sv-roka-u-drnisu

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian