Grad Drniš dodijelit će sredstva za potporu poljoprivredi i ruralnom razvoju

- 10. siječnja 2017.

Grad Drniš objavio je na svojim stranicama javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Grada Drniša u 2017. godini.

Bespovratne potpore dodjeljuju se za sljedeće mjere: Mjera 1. Potpora za poticanje u biljnoj proizvodnji; Mjera 2. Potpora za edukaciju i stručno osposobljavanje za rad na poljoprivrednom gospodarstvu; Mjera 3. Potpora troškovima stručnog nadzora i sustava ocjenjivanja sukladnosti u ekološkoj proizvodnji; Mjera 4. Potpora očuvanju i zaštiti hrvatskih izvornih poljoprivrednih proizvoda; Mjera 5. Potpora za osiguranje od mogućih šteta proizvodnji u poljoprivredi; Mjera 6. Potpora za nabavu i postavljanje sustava za zaštitu višegodišnjih nasada od tuče; Mjera 7. Potpora za nabavu i postavljanje sustava za navodnjavanje.

Korisnici potpora mogu biti obiteljska poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, obrti, trgovačka društva, udruge i zadruge registrirane za obavljanje poljoprivredne djelatnosti koje imaju sjedište/prebivalište, na području Grada Drniša te poljoprivredne površine na području Grada Drniša.

Zahtjevi se podnose Upravnom odjelu za gospodarstvo, financije i društvene djelatnosti Grada Drniša najkasnije do 30. studenoga 2017. godine ili do utroška sredstava.

Više o javnom pozivu možete doznati na stranicama Grada Drniša.

 


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian