Grad Drniš traži koncesionara za javni linijski prijevoz putnika

- 5. rujna 2012.

Grad Drniš izdao je obavijest o namjeri davanja koncesije za javni linijski prijevoz putnika u cestovnom prometu.

Treći je to puta u zadnjih par godina da Grad upućuje poziv autoprijevoznicima, koji su uglavnom nezainteresirani za te linije tvrdeći su nerentabilne, odnosno da nema dovoljno putnika ili školske djece kako bi im posao bio isplativ.

U oglasu o izdavanju koncesije na Internet stranicama Narodnih novina objavljenom 31. kolovoza navodi se kako je predviđeno šest linija. Jedna od njih povezivala bi Drniš sa sedam miljevačkih sela, dok petropoljska linija sa gradom bi povezivala Siverić – Kadinu Glavicu – Parčić i Kričke.

Koncesija se nudi i za linije Drniš- Pakovo Selo-Pokrovnik- Radonić; te Drniš – Žitnić – Sedramić . Jedna linija obuhvaćala bi Trbounje i Velušić a poziv predviđa i liniju Tepljuh-Biočić-Miočić- Kanjani – Štikovo.

Početni godišnji iznos naknade za koncesiju tisuću kuna dok je rok trajanja koncesije: 5 godina. Kriterij za odabir najpovoljnijeg ponuditelja je najviša ponuđena naknada za koncesiju.

Dokumentacija za nadmetanje može se podići radnim danom od 08 – 14 sati u prostorijama Gradske uprave Grada Drniša na Trgu kralja Tomislava. Više informacija i na telefon 88 88 39. Rok za predaju ponuda je 30 dana od objave u Narodnim novinama.

bus-drnis


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Nastavite čitati

Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian