Grad Drniš slatkišima darivao mališane Dječjeg vrtića povodom blagdana Sv. Nikole

- 6. prosinca 2010.

Povodom blagdana Svetog Nikole Grad Drniš danas je darivao djecu iz Dječjeg vrtića. Poklon paket sa slatkišima najmlađim Drnišanima uručio je gradonačelnik Ante Dželalija.

Umjesto zahvale raspjevani mališani gradonačelniku su na jutrošnjem prvom blagdanskom druženju uz božićno drvce u dvorani vrtića, otpjevali dvije pjesmice o Svetom Nikoli.

U pratnji ravnateljice Dječjeg vrtića Niveske Vlaić gradonačelnik Dželalija obišao je ujedno u Područna odjeljenja na Miljevcima i u Siveriću.

Sveti Nikola je zaštitnik pomoraca, studenata, putnika i siromaha. Bio je poznat po mudrosti i plemenitosti, a iz ljubavi prema ljudima prodao je sav svoj imetak i novac podijelio siromašnima.

Blagdan sv. Nikole, jedan je od najdražih dječjih blagdana jer su mnogi od njih ovog jutra na prozoru pronašli čizmicu s darovima.

U razgovoru s njima doznali smo da su svi dobili darove a rijetko tko i šibu. Svi su Nikoli pisali pisma i zadovoljni su poklonima a uskoro od Djeda Božićnjaka očekuju još i veće i skuplje darove!

sv_nikola_radio_1

sv_nikola_radio_2

sv_nikola_radio_4

sv_nikola_radio_3


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian