Građani Drniša zainteresirani za POS – javite se !!!

- 29. kolovoza 2011.

Grad Drniš objavio je Javni poziv za iskazivanje interesa za zadovoljavanje stambenih potreba građana sukladno Zakonu o društveno poticanoj stanogradnji.

Društveno poticana stanogradnja provodi se izgradnjom stanova, odnosno stambenih zgrada, a omogućuje prodaju stanova uz obročnu otplatu pod pristupačnijim uvjetima od tržnih u pogledu kamata i rokova otplate.

Građani zainteresirani za POS svoju namjeru odnosno interes upućuju Gradu Drnišu na adresu Trg Kralja Tomislava 1, Drniš. Javni poziv otvoren je do petka 09. rujna. Objavljen je na internetskim stranicama Grada Drniša i na oglasnoj ploči.

Sve detaljnije informacije o društveno poticanoj stanogradnji mogu se dobiti u gradskoj upravi svakog dana od 8-13 sati i na tel: 888-833.

Lokacija POS-ove zgrade ukoliko bude interesa građana bila bi, najvjerojatnije, podno zgrade branitelja na drniškom pazaru odnosno u naselju Glavica. Teren je u cijelosti u vlasništvu Grada Drniša. Ako bude zainteresiranih Grad će po završetku poziva organizirati sa sastanak sa predstavnicima APN-a koji bi građanima objasnili sve vezano uz POS – odnosno uz poticanu stanogradnju.

panorama


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian