ETNOLANDU dodijeljen „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske 2016“

- 20. prosinca 2016.

Ova godina kojoj smo na izmaku za tematski park ETNOLAND iz Pakova Sela bila je izuzetno uspješna. Uz preko 40.000 posjetitelja, od kojih mnogi se vraćaju u više navrata, ove godine ovjenčani su i sa dvije prestižne nagrade. Nakon laskave titule najboljeg turističkog animatora u Hrvatskoj „Čovjek – ključ uspjeha”, kojim se u listopadu ove godine okitila Ana Lokas, jučer je na svečanosti u Zagrebu vlasniku ETNOLANDA Jošku Lokasu uručeno posebno priznanje za turističku interpretaciju tradicijskog načina života, nagrada „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske 2016″.

– „Primiti ovo priznanje nam je velika čast i uspjeh, te poticaj za daljnji rad i razvoj kulturne baštine Dalmatinske zagore. Turistička struka ujedno na ovaj način potvrđuje zašto godišnje preko 40 000 posjetitelja dolazi na prezentaciju kulture baštine Dalmatinske zagore upravo u Pakovo Selo”, kazao nam je Joško Lokas.

Suncokret ruralnog turizma Hrvatske je jedinstveni godišnji nacionalni projekt nagrađivanja poduzetnika u ruralnom turizmu, ruralno-turističkih projekata i manifestacija, tradicijske gastronomije ruralnih područja, te turističkih seljačkih obiteljskih gospodarstava (OPG-a). Ovaj projekt je u organizaciji udruge Klub članova „Selo” i Eko Etno grupe, a nagrađivanje se provodi u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom.

Podsjetimo ovo je treće priznanje ETNOLANDU za uspješnu turističku promidžbu naše Zagore. Dobitnici su i nagrade „Zeleni cvijet” kao najbolja turistička ponuda Hrvatske u 2012. godini.


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian