EKO Promina: Oglas za dodjelu grobnog mjesta

- 11. svibnja 2022.

Na temelju članaka 48. i 49. Odluke o upravljanju grobljima („Službeni vjesnik Šibensko-kninske županije“ broj 4/2012) društvo EKO Promina d.o.o. (u daljnjem tekstu: Uprava groblja) objavljuje OGLAS za dodjelu grobnog mjesta na korištenje prije nastale potrebe za ukopom

1. Dodjeljuje se grobno mjesto na korištenje na groblju Mratovo sljedeće oznake: polje II broj 136
2. Vrsta grobnog mjesta koje se dodjeljuje na korištenje: Dvostruka grobnica za 61lijesova (brutto dimenzije 120-150 x 250-300)
3. Visina naknade za dodjelu grobnog mjesta na korištenje iznosi 3.442,70 kn s PDV-om, a koju korisnik, kojemu se dodjeli grobno mjesto na korištenje, plaća prije nego mu Uprava groblja izda Rješenje o dodjeli grobnog mjesta na korištenje i to na broj računa: IBAN: HR8323900011101240153 otvorenog kod HPB d.d.
4. Zahtjev za dodjelu grobnog mjesta se podnosi na obrascu koji je dostupan na internetskim stranicama Uprave groblja ili u prostorijama Uprave groblja. Zahtjevu je potrebno priložiti kopiju osobne iskaznice.
5. Zahtjev za dodjelu grobnog mjesta na korištenje, s popratnom dokumentacijom, podnosi se osobno u prostorijama Uprave groblja na adresi Put kroz Oklaj 144 u Oklaju ili preporučeno putem pošte, s tim da se u slučaju podnošenja preporučeno putem pošte, Zahtjev smatra podnešenim u trenutku njegovog zaprimanja u prostorijama Uprave groblja.
6. Zahtjev za dodjelu grobnog mjesta na korištenje se podnosi od dana objave ovog oglasa u javnom glasilu i na oglasnoj ploči Uprave groblja pa zaključno do 21. svibnja 2022. godine.
7. Kriterij odabira korisnika kojemu će se dodijeliti grobno mjesto na korištenje je prvenstvo dostave u prostorije Uprave groblja, te ne postojanje duga po bilo kojoj osnovi prema Upravi groblja.
8. Ovaj oglas se objavljuje u javnom glasilu i na oglasnoj ploči Uprave groblja.

Više informacija na poveznici:

Oglas_za_dodjelu_grobnog_mjesta_Mratovo_11052022

Prostorni_plan_groblja_s_oznacenim_mjestima_za_za_prodaju

 

Tagged as

Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian