DUSZ upozorava na nevrijeme i snijeg u unutrašnjosti Dalmacije u noći sa srijede na četvrtak

- 13. ožujka 2013.

Iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Područni ured Šibenik, županu, gradonačelnicima i načelnicima u Šibensko kninskoj županiji večeras su se obratili upozorenjem na nepovoljne vremenske uvjete u noći sa srijede na četvrtak, 13. /14. ožujka.

– “Prema prognozi DHMZ-a dostavljamo Vam upozorenje na opasne vremenske pojave za noć i sutra. U drugom dijelu noći na sjevernom Jadranu mjestimice će biti olujne bure sa brzinom vjetra većom od 80 km/h. Za sutra se najavljuje jaka i olujna na udare i orkanska bura s brzinom vjetra većom od 120 km/h osobito na sjevernom i srednjem Jadranu. Snježni pokrivač očekuje se u unutrašnjosti Dalmacije od 5 do 10 cm a tanji snježni pokrivač očekuje se i u Dalmaciji”, stoji u priopćenju Područnog ureda 112 Šibenik koji preporuča jedinicama lokalne samouprave da poduzmu operativne radnje za usklađeno djelovanje nadležnih službi u nepovoljnim zimskim uvjetima.

Priopćenje koje je Radio Drniš dobio od Ureda gradonačelnika Grada Drniša, potpisao je pročelnik Područnog centra 112 Šibenik – Milovan Kević.

DUSZ

priopćenje-112


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian