Drniški karataši osvojili pet odličja na Delta Kup u Kastvu

- 2. ožujka 2015.

Foto: KK Drniš

Protekloga vikenda u Kastvu je održan tradicionalni Delta kup u karateu. Sudjelovalo je 450 natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije. Karataši Karate kluba Šibenik i karate kluba Drniš osvojili su ukupno 20 medalja. Ekipa Šibenika je nastupila u brojnijem sastavu te su u svoj grad donijeli 15 odličja. Najsjajnijom se medaljom okitio Toma Mileta koji je nakon tri pobjede u eliminacijskom dijelu natjecanja dominirao i u finalnoj borbi te postao prvak u mlađim učenicima. Sa malo manje uspjeha, ali odličnim borbama srebrnim medaljama su se zasluženo okitili Antonia Rupić u kategoriji seniorki , Petra Čatlak u kategoriji kadetkinja, Luka Stošić u kategoriji učenika te Marin Gracin u kategoriji mlađih učenika.
Brončani su Bruna Cvitanović u kategoriji kadetkinja do 54 i kadetkinje otvorena kategorija, Petra Čatlak u kadetkinje otvorena , David Zoričić u kategoriji učenika, Iris Kovač u kategoriji učenica, Josip Brnada u kategoriji učenika, Karlo Gović u kategoriji učenika, Lucija Mileta u kategoriji mlađih učenica, Lucija Zekanović u kategoriji mlađih kadetkinja.
Natjecatelji Karate kluba Drniš osvojili su 5 medalja. Najuspješniji su bili Šimun Dželalija i Marko Strunje osvojivši srebro u mlađim učenicima, dok se broncu osvojili Mile Matić, Ema Puljić i Roko Čupić. Ujedno je Delta kup u Kastvu bio i prvi nastup drniških karataša
u 2015 godini. Želimo im sreću i u svim nadolazećim natjecanjima u ovoj godini i što više uspjeha i medalja.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background