Drnišanka Josipa Ivić izabrana među najbolje nastavnike u Hrvatskoj!

- 9. listopada 2019.

Prvi put u Republici Hrvatskoj izabrani su najuspješniji odgojno-obrazovni radnici u školskoj godini 2018./2019., a među 510 nagrađenih sedmero je iz Šibensko-kninske županije. Među njima i Josipa Ivić iz OŠ Antuna Mihanovića Petrpoljskog iz Drniša.

Potom je u našoj županiji još riječ i o Danijelu Forjanu i Miri Radović iz Osnovne škole Domovinske zahvalnosti Knin, zatim Ivani Križanac, Sandri Lacić, Branki Pastuović i Višnji Šuperbi iz OŠ Brodarica .

Prepoznavanjem i poticanjem najboljih u sustavu obrazovanja, Ministarstvo znanosti i obrazovanja želi uvesti sustavno nagrađivanje odgojno-obrazovnih radnika koji svojim zalaganjem, kvalitetom, inovativnošću i motiviranošću pridonose razvoju kvalitetnoga odgojno-obrazovnog sustava Republike Hrvatske.

Preko svoga Facebooka Josipa Ivić je poručila:

– “Pokušajte ne biti osoba od uspjeha, nego osoba od vrijednosti.” A. Einstein. Biti među najuspješnijim odgojno-obrazovnim djelatnicima u Republici Hrvatskoj iznimna je i čast i zadovoljstvo i sreća i ponos. Hvala Ministarstvu znanosti i obrazovanja što prati rad učitelja i ostalih odgojno-obrazovnih djelatnika. Mojim ste prvim koracima rada u školi ovim priznanjem dali vjetar u leđa.

Hvala svim mojim kolegama, kolegicama, stručnim suradnicima i ravnatelju Osnovne škole Antuna Mihanovića Petropoljskog Drniš na podršci! Ovo je naša nagrada i dokaz da je Drniš mali grad u kojem se razvijaju veliki ljudi.

Sretan Dan učitelja!’.

FOTO: facebook Josipa Ivić

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background