DRNIŠ: Radionica za iznajmljivače u turizmu

- 18. ožujka 2019.

Iznajmljivače obiteljskog smještaja Turistička zajednica Grada Drniša i Turistička zajednica Šibensko kninske županije pozivaju na edukativnu radionicu ‘Brendiranje obiteljskog smještaja Šibensko-kninske županije’.

Zbog značaja i specifičnosti privatnog smještaja Šibensko kninske županije, te činjenice kako se povećanjem kvalitete smještaja u postojećim kapacitetima i podizanjem razine usluga mogu stvoriti preduvjeti za jačanje te produženje glavne sezone, Turistička zajednica Šibensko kninske županije je u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica pokrenula je projekt Označavanja kvalitete u obiteljskom smještaju pod marketinškim imenom „Like HOME“. 

Riječ je o skupini standarda i mjerila kojima se želi stvoriti nova osnova za povezivanje nositelja obiteljskog smještaja, o nadopuni postojećeg sustava kategorizacije s ciljem povećanja konkurentnosti i razine kvalitete apartmana, soba i kuća koje se privatno iznajmljuju.

Na radionici će se prezentirati projekt labellinga obiteljskog smještaja LIKE HOME – osnovni brend, kao i podbrendovi projekta: City, Rural, Bike i Luxury Premium.

Predavač je Nedjeljko Pinezić  – poduzetnik, vlasnik i direktor tvrtke Quanarius d.o.o. Krk i pružatelj usluga smještaja u domaćinstvu u Malinskoj, otok Krk. U turizmu djeluje od 1989. god., i kao privatni poduzetnik i kao zaposlenik više renomiranih turističkih tvrtki, gdje je stekao iskustvo u brojnim segmentima turističke ponude.

Široj javnosti ponajviše je poznat kao predsjednik Zajednice obiteljskog turizma HGK, koju je vodio od 2014. do  2017. god. Između ostalog, sudjelovao je i u radu Projektnog tima za izradu Strateškog plana razvoja turizma Primorsko-goranske županije te kao član Povjerenstva Primorsko-goranske županije za praćenje razvoja projekta „Kvarner family“. Za svoj stručni rad dobio je više priznanja, od kojih među posljednjima i posebno priznanje HGK za doprinos promociji mikro poduzetništva u sklopu 21. Turističkog cvijeta – kvaliteta za Hrvatsku 2017., prvo dodijeljeno priznanje HGK u toj kategoriji.

Radionica će se održati 21. ožujka 2019. (četvrtak) u Velikoj vijećnici (zgrada gradske uprave) u Drnišu s početkom u 16,00 sati

Radionica je  besplatna, a otvorena je i za sve buduće iznajmljivače!


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background