Djeca DOŠK-ove Škole košarke ponovno se bore za naslov prvaka Hrvatske!

- 19. ožujka 2019.

Djeca iz DOŠK-ove škole košarke treću godinu zaredom boriti će se za naslov prvaka Hrvatske.

Na završnicu U9 Prvenstva Hrvatske u mini košarci mališani iz drniškog DOŠK-a pod vodstvom trenera Alena Šikića plasirali su se kao viceprvaci Dalmacije.

Na regionalnoj završnici u Splitu svladali su jučer vršnjake iz KK Split, da bi nakon toga, u razigravanju za plasman od prvog do trećeg mjesta izgubili od Šibenčana.

U ključnoj utakmici za drugo mjesto, koje vodi na završni nacionalni turnir, svladali su ŠK Zadar, nakon čega je uslijedilo veliko slavlje malih Drnišana jučer u Splitu.

DOŠK je tako nastavio kontinuitet odličnih rezultata na Mini košarci za regiju JUG. Osim uspjeha ekipe U9 i dječaci U11 trenera Tomislava Štingla osvojili su 4. mjesto. Zbog poraza od KK Split u grupi DOŠK-ovci su imali malo teži put te su u polufinalu igrali protiv ŠK Zadar koji je bio bolji te u konačnici i osvojio natjecanje. Tako je DOŠK morao u borbu za poredak od 4-6 mjesto. DOŠK je sa dvije pobjede protiv KK Alkar i KK Mislav ipak pokazao da mu je po kvaliteti svakako mjesto u borbi za medalje no to ne umanjuje odličan rezultat i ovog uzrasta.

Djevojčice U11 zauzele su u konačnici 6. mjesto u Dalmaciji što je svakako veliki iskorak, plasman među 6 najboljih ekipa bio je sam po sebi sjajan rezultat te je i te kako vidljiv napredak u igri.

Čestitamo DOŠK-ovim curama i dečkima koji su odigrali fantastične utakmice i dostojno predstavili i klub i grad.

Našim ekipi U9 i treneru Alenu Šikiću želimo puno uspjeha na PH koje će se igrati od 26.-28.04.2019. u Pazinu.


Nastavite čitati

Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian