DRNIŠ: Javni poziv za iskaz interesa za korištenje potpore i podrške osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju

- 5. travnja 2019.

U sklopu projekta „Za bolju budućnost – program zapošljavanja žena u gradu Drnišu“ Grad Drniš objavio je Javni poziv za iskaz interesa za korištenje potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.

Prijaviti se mogu osobe sa područja Grada Drniša kojima je potrebna pomoć druge osobe u cilju unapređenja njihove socijalne uključenosti i kvalitete života. Osobe starije od 65 godina, osobe mlađe od 65 godina u nepovoljnom položaju,osobe koje pravo na socijalnu uslugu potpore i podrške osobama u nepovoljnom položaju ne ostvaruju po drugoj osnovi.

A treba im pomoć u dostavi namirnica, lijekova i drugih potrepština, pomoć u pripremi obroka, pomoć u održavanju čistoće, pomoć pri oblačenju i svlačenju,  briga o higijeni,  pomoć u socijalnoj integraciji.

Projekt se financira u 100% iznosu iz Europskog socijalnog fonda ukupne vrijednosti 2 milijuna i 899 tisuća kuna. Grad Drniš projekt provodi zajedno sa partnerima: Centrom za socijalnu skrb Drniš i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područni ured Šibenik.

Obrazac prijave može se dobiti u Gradu Drnišu, Trg kralja Tomislava 1, radnim danom od 8,00 do 15,00 sati ili na stranicama Grada Drniša: www.drnis.hr

Zainteresirane osobe za korištenje potpore i podrške osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju prijavu mogu podnijeti osobno ili poštom na adresu: Grad Drniš, Trg kralja Tomislava 1, 22 320 Drniš, s naznakom za projekt „Za bolju budućnost – program zapošljavanja žena u gradu Drnišu“ .

Rok za dostavu prijava je 8. travnja 2019. godine.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian