DOŠK-u remi, težak poraz Rudara za kraj Županijske jeseni!

- 17. studenoga 2014.

Foto: DOŠK - Rudar (Arhiva)

Utakmicama 8. kola Vodice-DOŠK i Rudar-Dinara završena je jesenska polusezona u Županijskoj nogometnoj Ligi. DOŠK je u Vodicama odigrao neodlučeno 1 : 1. Vodice su povele u ranoj fazi utakmice da bi za DOŠK vrlo brzo izjednačio Antonio Radeljak. Do kraja se rezultat unatoč prigodama s obje strane nije mjenjao.
Rudar je pak u Siveriću poražen od kninske Dinare sa 7:4! Za Rudar su golovi zabili M.Bukarica, Jurišić, Dilber i Peraica.

DOŠK-ovu a i cijelu polusezonu obilježio je veliki incident u Kistanjama o kojem se već sve zna i sve je rečeno. To je rezultiralo izbacivanjem Janjeva iz Županijske nogometne Lige. Mi se samo nadamo da će svi akteri nemilih događaja biti primjereno kažnjeni i da se scene poput onih u Kistanjama više ne događaju na nogometnim terenima u Hrvatskoj. Učinak DOŠK-a u ovoj polusezoni je jedna pobjeda, tri remija i dva poraza uz 6 osvojenih bodova. Trener Pešić imao je puno problema s kadrom a momčad DOŠK-a je li ujedno najmlađa u Ligi. Ali kako nam je rekao tajnik kluba Ivica Dujić polusezonom s obzirom na sve okolnosti mogu biti zadovoljni.

Rudar je na istom učinku kao i DOŠK no nakon dobrog starta i oni su posustali u završnici. Puno je novih igrača, a Rudaru se na početku sezone priključio i Marko Bogdan, bivši igrač DOŠK-a, Konavljanina i Zagore.
O smislu igranja Lige koja broji samo četiri kluba zaista se treba zapitati, jer kako se uopće motivirati za igranje s istim protivnikom svaka dva tjedna a klubovi su znali i po dva tjedna ne igrati utakmice! Nadajmo se da će oni koji o tome odlučuju naći za iduću sezonu neko bolje rješenje, jer igranje Lige ovakvog tipa izgubilo je svaki smisao.
Županijska nogometna Liga nastavlja se u travnju iduće godine.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background