DOŠK nemoćan protiv Diplomusa za novi domaći poraz!

- 15. veljače 2016.

Foto: Nino Matić

Košarkaši DOŠK-a nanizali su i drugi domaći poraz u B1- Ligi ove sezone. Bodove su iz dvorane drniške osnovne škole odnijeli momci iz vodeće momčadi lige splitskog Diplomusa. Splićani, koji su uglavnom sastavljeni od juniora KK Split od samog su starta visokim presingom potpuno izneredili DOŠK koji nije imao odgovor na takvu igru. Uz to već kronični problem sa slobodnim bacanjima, izgubljenim loptama i promašenim zicerima doveo je do prednosti gostiju na odmoru od 30:55! Prednost je u jednom trenu treće četvrtine narasla na 30 razlike i prijetila je prava rezultatska katastrofa na domaćem parketu.

No, DOŠK se malo trgnuo i najviše zahvaljujući Štinglu (zaustavio se na 22 koša) počeo smanjivati razliku koja je na kraju treće četvrtine bila 15 koševa za Splićane pa je poraz na kraju za domaćina bio i podnošljiv.

S obzirom na količinu i brojnost na treninzima, što nije neka novost jer se ponavlja svake sezone, porazi od Diplomusa i Dražena Petrovića u Drnišu nisu nešto što iznenađuje. Sad se treba okrenuti novom gostovanju, putuje se u Makarsku Amfori gdje će tražiti prekid niza od dva uzastopna poraza (s obzirom da se utakmica protiv Metkovića nije igrala).


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background