Dođite na turističke ture razgledavanja Drniša

- 2. lipnja 2016.

Jedna od aktivnosti u okviru projekta ‘Razvoj turizma na rubnim dijelovima NP Krka’ je bila i izrada strateškog dokumenta ‘Plan upravljanja razvojem i marketingom turizma drniškog područja’. Nositelj aktivnost je bila Turistička zajednica Grada Drniša, koja je u suradnji sa tvrtkom ‘Eupolis grupa d.o.o’ provela više od 15 radionica i sastanaka da bi kroz aktivnu suradnju sa dionicima u turizmu uspješno izradila ovaj strateški dokument.

Snimljen je i promotivni film drniške turističke ponude koji će biti sutra, 03. lipnja u 10.00 sati predstavljen u velikoj gradskoj vijećnici na završnoj prezentaciji projekta ‘Razvoj turizma na rubnim dijelovima NP Krka’.

Na sajmu na Poljani na štandu Turističke zajednice sutra će se moći nabaviti nove dvije turističke brošure, brošura ukupne turističke ponude i brošura aktivnog turizma drniškog područja.

Drniška turistička zajednica organizirala je i trodnevni posjet stranih novinara i turoperatora, osmislila vizualni identitet projekta i letak, te izradila web aplikaciju za pametne telefone, a od danas dostupna je i nova web stranica TZ Drniš.

Svi promotivni materijali grade se pod motom ‘Drniš vrlo života’, kaže direktorica Turističke zajednice Josipa Čupić što je i razlog da od ovog najvrednijeg Meštrovićeva spomenika u gradu kreće organizirana turistička tura sa stručnim vodičima za sve turiste i Drnišane.

A najprije sutra u 10.00 sati organizira se kulturno umjetnička tura ‘U Meštrovićevom kraju’ Otavice – Ružić.

U subotu 04. lipnja pripremaju se dvije ture razgledavanja Drniša, u 11.00 sati za Drnišane i turiste engleskog govornog područja stručni vodič je Josipa Prpa, dok drugu skupinu građana i turista francuskog govornog područja u 13.00 sati povesti će Josipa Petrina.

Svi zainteresirani Drnišani mogu se prijaviti u Turističku zajednicu ili u te sate u subotu dođite kod Vrela života odakle ture razgledavanja kreću.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background