Dođite na proslavu Dana Srednje škole Ivana Meštrovića u Drnišu!

- 28. svibnja 2018.

Srednja škola Ivana Meštrovića za srijedu 30. svibnja s početkom u 11 sati organizira svečanu proslavu Dana škole koja će održati u kino kazališnoj dvorani Ivana Meštrovića u Drnišu.

Svake godine krajem petog mjeseca škola organizira Dan škole u kojem sudjeluju učenici, profesori i gosti izvan škole, a ova godina je posebna po tome što će se održati u kino kazališnoj dvorani Ivana Meštrovića koja će proslavi samim prostorom dati posebnu svečanost. I ove godine svoj doprinos proslavi dati će Tamburaški orkestar „Krsto Odak“ Drniš koji će izvesti četiri skladbe, najavljeni su predstavnici vlasti i crkve, dok će ravnatelj škole Ivan Zeljko izvijestiti o zbivanjima za ovu školsku godinu.
Učenici će u suradnji s kazališnom radionicom „Mali meštar“ izvesti prigodan skeč, a dvije učenice će izvesti glazbenu točku na gitari i instrumentu kukulele.
Najavljeni su i proglašenje i čestitke za najbolje učenike svih razreda kojima će biti uručena priznanja, a kriteriji su ocjene, vladanje i redovitost u pohađanju nastave. Ove godine bilo je dosta uspješnih učenika na županijskim i državnim natjecanjima iz različitih predmeta, priznanja će dobiti i oni i njihovi mentori.

Proslava je otvorenog tipa pa se stoga pozivaju svi građani, prijatelji i roditelji da dođu i uveličaju 58. obljetnicu srednjoškolskog obrazovanja u Drnišu!


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian