DJEVOJČICE DOŠK-a OSVOJILE KENTBANK TURNIR U OBJE KATEGORIJE

- 4. prosinca 2017.

Proteklog vikenda u Drnišu održan je prvi turnir za djevojčice u organizaciji Košarkaškog kluba DOŠK pod visokim pokroviteljstvom KENT banke.
KENTBANK kup igrao se u dvije kategorije a riječ je o curama rođenim 2004./2005. i 2006. g. i mlađe. Ukupno je nastupilo 6 ekipa a riječ je o ŽKK Split, ŽKK Dugopolje, Akademija Anđa Jelavić, ŽKK Trogir te dvije ekipe DOŠK-a.
U kategoriji mlađih kadetkinja(2004/2005) najuspješnije su bile igračice DOŠK-a koje su prvo pobijedile ŽKK Dugopolje rezultatom 36:28 da bi zatim pobijedile i ŽKK Trogir rezultatom 50:30 te su tako sa dvije pobjede osvojile prvo mjesto, druge su bile cure iz ŽKK Dugopolje dok su treće bile igračice Trogira.
U kategoriji djevojčica rođenih 2006. g. i mlađe također su domaće igračice bile najuspješnije, prvo su pobijedile Akademiju Anđa Jelavić iz Šibenika rezultatom 26:8 da bi u borbi za prvo mjesto pobijedile i ŽKK Split te kao i starije cure osvojile turnir. Druga je bila ekipa iz Splita dok je Akademija Anđa Jelavić zauzela treće mjesto.
U sklopu turnira održalo se i natjecanju u šutiranju slobodnih bacanja, kod starijih cura pobjedu je u razigravanju odnijela igračica Trogira Rađa K. dok je kod mlađih najuspješnija bila igračica iz Akademije Anđa Jelavić Čilaš A.
Pehare, medalje i ostala priznanja curama su uručili gradonačelnik Grada Drniša Josip Begonja, dogradonačelnik Tomislav Dželalija, tajnica kluba Iva Jelčić i trener Marin Barišić.


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian