Dani otvorenih vrata udruga

- 29. svibnja 2015.

Foto: ZvoniMir

U 2015. godini koja se širom Europe obilježava kao Europska godina razvoja, Dani otvorenih vrata udruga prilika su da se dodatno osnaži solidarnost i povjerenje u lokalnim zajednicama i podsjeti na važnu ulogu koju udruge imaju u povezivanju građana u rješavanju problema i stvaranju mreža uzajamne podrške.
U organizaciji Udruge „ZvoniMir” uz sajam udruga koji je jučer u Kninu okupio 15 udruga s prostora cijele Šibensko-kninske županije, danas je u prostorijama Poludnevnog boravka udruge „ZvoniMir” u Drnišu održan šahovski turnir, a najuspješniji je bio Mile Kević.
Do sutra, dokad Dani otvorenih vrata traju, građani imaju priliku sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama. Svi građani koji posjete udruge tijekom Dana otvorenih vrata moći će preuzeti i ispuniti „putovnicu” u koje unose žigove udruga i svoje dojmove te osvojiti prigodne nagrade.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background