Cijeli tjedan provodi se cijepljenje građana Šibensko kninske županije na više punktova

- 11. svibnja 2021.

Tijekom ovoga tjedna diljem Šibensko kninske županije bit će organizirani punktovi za cijepljenje protiv zarazne bolesti Sars Cov 2.

– ‘Cijepi se sa sve četiri vrste cjepiva i za istaknuti je kako su sva cjepiva registrirana u Europskoj uniji podjednako kvalitetna i podjednako štite od teških oblika bolesti, hospitalizacije i smrti’ – poručuju iz Zavoda za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije.

U Drnišu u prostorijama Doma zdravlja Drniš punktovi su organizirani 13. i 14. svibnja; cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Drniš.

U Kninu u prostorijama Doma zdravlja Knin punktovi su organizirani 12., 13. i 14. svibnja; cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Knin.

U Sportskoj dvorani Baldekin u Šibeniku 12., 13. i 14. svibnja od 8,30 do 12,30 sati i od 14,30 do 16,30 sati cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Šibenik.

U Tisnom u prostorijama DZ, Istočne Gomilice 2, 12., 13. i 14. svibnja 2021. cijepit će se  po pozivu osobe zaposlene u turizmu i ugostiteljstvu s područja općina Tisno, Murter-Kornati i Pirovac; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za hitnu medicinu.

U Vodicama u prostorijama Zavoda za hitnu medicinu, cijepit će se po pozivu osobe zaposlene u turizmu i ugostiteljstvu s područja Grada Vodica i Općine Tribunj; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za hitnu medicinu.

U Primoštenu u prostorijama ZHM-a, Kamenar 2e, cijepit će se  po pozivu osobe zaposlene u turizmu i ugostiteljstvu s područja općina Primošten i Rogoznica; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za hitnu medicinu.

Ujedno 12. svibnja od 8,30 do 12,30 sati cijepit će se po pozivu osobe zaposlene u turizmu i u ugostiteljstvu, cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za javno zdravstvo ŠKŽ i Opće bolnice ŠKŽ.

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian