Čestitka gradskih čelnika

- 12. kolovoza 2016.

Povodom predstojećeg Dana grada Drniša i blagdana njegovoga zaštitnika svetog Roka, 16. kolovoza, čestitku Drnišanima uputili su gradonačelnik Josip Begonja i predsjednik Gradskog vijeća Ante Galić.

Čestitku prenosimo u cijelosti:

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Čestitamo Vam od srca Dan Grada Drniša i blagdan njegovog zaštitnika svetog Roka.

U svakom razdoblju povijesti za stvaranje rezultata i razvoj pojedine sredine, uvijek su bili zaslužni ljudi. Stoga na Dan Grada Drniša želimo istaknuti svojim sugrađanima da Grad cijeni njihov trud i napor.

Generacije kroz povijest, svojim su zalaganjem, a nerijetko i žrtvom svjedočili razvoju Grada, gradeći sredinu po mjeri svih njegovih stanovnika, ali i brojnih prijatelja i gostiju.

Postignuti rezultati danas su iza nas, a pred nama je put razvoja kojim trebamo nastaviti dalje.

Očekujemo da ćemo u godinama koje su pred nama zajedništvom, znanjem, radom i uzajamnim povjerenjem još više se približiti modernim sredinama europske zajednice, kako bi naš Grad i sva njegova naselja unaprijedili za buduće naraštaje.

Koristimo priliku da se na ovaj svečani Dan zahvalimo svim našim udrugama i društvima koji svojim programima i marljivim radom uvelike pridonose punini Drniša.

Hvala svim tvrtkama i obrtnicima koji čuvaju radna mjesta i otvaraju nova. Zahvala ide i prema svim djelatnicima gradskih ustanova, gradskih tvrtki i institucija s kojima Grad uspješno surađuje.

Ne smijemo zaboraviti na svoju prošlost i brojne vrijedne sugrađane, kojih na žalost više nema, a koji su svoj život i rad ugradili u današnji Drniš, u Grad bogate povijesti, tradicije i kulture.

Napose, posebnu zahvalnost upućujemo hrvatskim braniteljima bez kojih mi danas ne bi bili ovdje. S pijetetom sjećamo se onih koji su svoje živote položili za Drniš i slobodnu Hrvatsku.

Drniš s ponosom čuvajmo svi zajedno, gradimo i volimo ga, kako bi on ostao gradom ugodnog življenja i zadovoljnih ljudi, pri tom svjesni činjenice da se nikada u dovoljnoj mjeri nećemo moći odužiti Gradu koji nam je dao pripadnost i gdje sagradismo dom.

S poštovanjem,

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Drniša, 
Ante Galić, dipl.iur. 

Gradonačelnik Grada Drniša,
mr.sc. Josip Begonja


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian