Antonija Mišura i Ivan Zoričić najbolji sportaši Šibensko kninske županije u 2011.

- 15. svibnja 2012.

Ivan Zoričić, član karate kluba “Drniš” i Antonija Mišura, košarkašica “Jolly JBS-a” najbolji su sportaši Šibensko-kninske županije za 2011. godinu. Nagrade su im dodijeljene na današnjoj svečanosti u šibenskoj Gradskoj vijećnici a povodom dana Šibensko kninske županije koji se obilježava 17. svibnja.

Kod ekipa prvo je mjesto, kao i mnogo puta do sada, odnio košarkaški klub Jolly JBS. Drugo mjesto pripalo je plivačkom klubu „Šibenik”, a treće ženskom rukometnom klubu Knin. Dvojac s kormilarom veslačkog kluba „Krka”, u sastavu Ivica Ban – Leonard Šare – Niko Slavica, najbolja je momčad, drugo mjesto osvojio je malonogometni klub Kijevo Knauf, a treće košarkaški klub Jolly Jadranska banka Šibenik.

Zaslužni športski djelatnici su Srećko Živković iz društva „Šport za sve” Radonić, Zoran Zoričić iz Karate kluba Drniš, Dražen Lasić iz Atletskog kluba „Sveti Ante” Knin i Mile Petković, trener mlađih kategorija u Nogometnom klubu Šibenik. Za športsko dostignuće nagrađen je Vinko Oroz iz kluba sjedeće odbojke Knin 95.

Priznanja za sportske nade uručena su i 33-je mladih sportaša, među njima je i Marko Mihaljević iz Karate klub Drniš.

sport-laureati


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background