Ante Božić novi je stari predsjednik Općinskog vijeća Općine Unešić

- 13. lipnja 2017.

Ante Božić novi je stari predsjednik Općinskog vijeća Općine Unešić, odlučeno je većinom glasova vijećnika na jučer održanoj konstituirajućoj sjednici. Za potpredsjednika je izabran Marijan Madžar.Novi predsjednik je poručio:
{play}images/audio2/Ante_Božić_.mp3{/play}
Načelnik Općine Unešić Živko Bulat zadovoljan je izborom Božića za predsjednika Općinskog vijeća te je naveo planove za razvoj Općine Unešić u naredne četiri godine:

{play}images/audio2/Živko_Bulat_.mp3{/play}

U sklopu sjednice održan je i izbor Mandatne komisije. Za predsjednika je izabran Radoslav Rajčić, dok su za članove izabrani Vjekoslav Višić i Mate Burić.
Predsjednik Mandatne komisije podnio je Izvješće komisije u kojem je među ostalim dano na znanje da su vijećnici Nezavisne liste Loza – Branko Dželalija i Petar Melvan svoje mandate stavili u mirovanje, a njihovo su mjesto zauzeli Anita Višić, kao prva žena vijećnica u Općinskom vijeću Općine Unešić te Vatroslav Mrše.
Nadalje, održan je i izbor Odbora za izbor i imenovanja u koji su izabrani: Zdravko Rajčić za predsjednika te Ante Parat i Petar Miljak za članove Odbora.

Općinsko vijeće Općine Unešić broji 11 vijećnika od kojih većinu od 9 članova čine HDZ-ovi:Ante Parat, Ante Božić, Radoslav Rajčić, Mate Burić, Vjekoslav Višić, Petar Miljak, Zdravko Rajčić, Marijan Madžar i Dinko Milić dok preostala dva člana čine ranije spomenuti Anita Višić i Vatroslav Mrše iz LOZA NEZAVISNA LISTA – LOZA.


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian