‘100 godina NK DOŠK-a’ – Večeras Svečana akademija stogodišnjaka s Podvornice

- 31. svibnja 2019.

Program obilježavanja 100-te obljetnice djelovanja DOŠK-a nastavlja se večeras Svečanom akademijom u Kazališnoj dvorani Ivana Meštrovića u Drnišu.

Početak je u 19.00 sati kada će biti otvorena izložba fotografija koju priređuje ravnatelj Gradskog muzeja Drniš prof. Davor Gaurina inače i autor nedavno predstavljene monografije ‘100 godina ljubavi’.

Program se potom nastavlja od 19 sati i 30 minuta dodjelom priznanja Doškovcima za nesebičan doprinos, razvoj i unaprjeđenje kluba te drugima koji su na bilo koji način obilježili 100 godina djelovanja kluba s Podvornice uz nastup Dječjeg zbora Grdelini, klape Drniš i drugih.

Nakon Akademije najavljeni su domjenak i druženje uz glazbu uživo.

IZ DOŠK-a pozivaju sve bivše i sadašnje igrače, žitelje, navijače i simpatizere kluba da se pridruže događaju.

Naglašavamo kako program proslave koji se trebao održati zove nedjelje 02. lipnja odgođen je za tjedan dana zbog obilne kiše koja je natopila Podvornicu, a i lošeg najavljenog vremena.

Tako će se svečanim mimohod DOŠK-ovih generacija kroz Podvornicu uz pratnju Gradskog puhačkog orkestar Drniš te susret Veterana DOŠK-a i Veterana Hajduka održati u nedjelju 09. lipnja 2019. godine, s početkom u 17 sati i 30 minuta a nakon utakmice planirano je druženje uz hranu, piće i glazbeni program.

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background