Zorica Kondža dobitnica Zlatnog Studija za najbolju pjevačicu godine!

- 29. siječnja 2023.

Jedinstvena Zorica Kondža dobitnica je najveće medijske nagrade Zlatni Studio Jutarnjeg lista za najbolju pjevačicu godine. Bez sumnje možemo reći, jedan od najboljih vokala i jedna od najvećih glazbenih diva ovih prostora itekako je opravdala ovaj glazbeni status.  

Svojom energijom i interpretacijom, Zorica Kondža nikoga ne ostavlja ravnodušnim, bilo da je riječ o mnogobrojnim glazbenim uspješnicama, o rasprodanim koncertima na kojima se uvijek traži karta više ili pak o posebnoj vezi sa svojom publikom kojoj se itekako zna odužiti nezaboravnim koncertnim druženjima koji se dugo pamte. Kada je riječ o ovakvoj glazbenoj divi, sve nabrojeno uistinu je malo i zato ono što nam preostaje je da nastavimo uživati u prebogatom glazbenom opusu neponovljive Zorice Kondže, izvrsnom glasu i posebnosti njezine jednostavnosti čime nas nesebično daruje već godinama, na čemu joj veliko hvala.  

Ovom prigodom ujedno čestitamo od srca Zorici Kondži na osvojenoj nagradi Zlatni Studio u kategoriji pjevačica godine, te joj želimo još puno uspješnosti u daljnjem radu! 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian