Zorčić osigurao nastup na europskom prvenstvu u Španjolskoj

- 3. travnja 2012.

Drnišanin Ivan Zoričić sa još jednog natjecanja vratio se sa zlatnim odličjem .Proteklog vikenda na najstarijem međunarodnom karate turniru u Europi Zlatnom pojasu Čačka koji se održava po 41.put u Čačku u Srbiji ,jedini se od naše muške reprezentacije popeo na najviše postolje i okitio zlatnom medaljom u teškoj kategoriji . Ivan je u prvom kolu kvalifikacija uvjerljivo savladao predstavnika Srbije Vladimira Dragičevića, u drugom kolu Olivera Mandarića iz BIH, u trećem kolu Miloša Živković iz Srbije,te u finalu Admira Zukana iz BiH.

Time je Zoričić osigurao svoj nastup na predstojećem europskom prvenstvu koje će se održati u svibnju na Tenerifima u Španjolskoj.Na turniri U Čačku su nastupile reprezentacije Rusije,Luxemburga,Švedske,Slovenije,Hrvatske,Madarske,Bih,Srbije,Bugarske,Rumunjske,Crne Gore i Makedonije , a hrvatska karate reprezentacija iskoristila ovo natjecanje za odabir reprezentativaca koji će braniti boje naše zemlje u Španjolskoj.

Ivanov trener Zoran Zoričić izrazio je veliko zadovoljstvo ostvarenim rezultatima i plasmanom na europsko prvenstvo ,te kazao kako Ivan odmah nastavlja sa klupskim i reprezentativnim pripremama za predstojeće prvenstvo.

zorcic_cacak


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background