Zamjenik župana Nikola Blažević pridružio se proslavi stotog rođendana korisnica Cvjetnog doma u Šibeniku

- 2. ožujka 2020.

U Cvjetnom domu u Šibeniku danas je upriličena proslava rođendana korisnika doma rođenih u siječnju i veljači, a dvije najstarije korisnice, gđa. Ana Kozić i gđa. Stana Erceg proslavile su svoj stoti rođendan.

Proslavi se, sa suradnicama i u društvu zamjenika gradonačelnika Grada Šibenika g. Paška Rakića, pridružio i zamjenik župana Nikola Blažević, od kojih su slavljenice na poklon dobile cvijeće i rođendansku tortu.

„Ljudi koji su doživjeli stotinu godina u svom su životu zaista puno toga prošli, i mogu samo izraziti svoje duboko poštovanje prema svemu onome što su proživjeli.“, kazao je zamjenik župana Nikola Blažević i čestitavši gospođi Kozić  stoti rođendan.

Gđa. Erceg zbog teškog zdravstvenog stanja nije bila u mogućnosti  prisustvovati, dok je gđa. Kozić u slavljeničkom raspoloženju, okružena članovima triju generacija svoje obitelji, otkrila tajnu svoje dugovječnosti kazavši kako se ona krije u ljubavi i puno strpljenja, ne samo u braku nego u svim međuljudskim odnosima.

Rodila je i odgojila petero djece, a danas ima i sedmero unučadi te dvanaestero praunučadi. Udovica je dvadeset godina.

Osim vida, zdravlje ju dobro služi i puna je riječi hvale za uvjete i osoblje Cvjetnog doma.

„Izrazito me veseli čuti pohvale od naših korisnika. Mi se trudimo  osigurati im maksimalnu skrb, ne samo kvalitetnom njegom, nego i razgovorom, lijepom riječju. Svim našim korisnicima na raspolaganju smo 24 sata dnevno“, kazao je ravnatelj Cvjetnog doma mr.sc. Tomislav Ninić.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background