Volonteri koji sudjeluju na ‘Čikola Adventure Week-u’ i na utrci ‘Krka Trophy’ pozivaju se na sastanak

- 28. rujna 2018.

Svi volonteri koji ovog vikenda 29. i 30. rujna 2018. godine sudjeluju sportsko-turističkoj manifestaciji ‘Čikola Adventure Week’, te volontiraju i na biciklističkoj utrci ‘Krka Trophy’ pozivaju se na sasatnak koji će se održati u maloj gradskoj vijećnici Grada Drniša u subotu – 29. rujna 2018. godine u 12.00 sati – priopćeno je iz drniške gradske uprave.

Manifestacija za cilj ima poticanje razvoja aktivnog turizma u na prostoru unutrašnjosti Dalmacije.

Na atraktivnim stazama Promine biciklistička utrka ‘Krka Trophy’ održat će se u subotu i nedjelju.
Utrka je fokusirana na rekreativne brdske bicikliste koji se žele zabaviti te doživjeti nova iskustva, dok su onim najzahtjevnijim ponuđena dva izazova.

‘Krka Trophy’ maraton kreće i završava u Drnišu, a natjecateljima će biti ponuđene četiri staze s pet linija dužine od 25 do 70 kilometara.

Čitav program „Čikola Adventure Weeka“ odvija se u sklopu projekta Adriatic Canyoningfinanciranog iz INTERREG IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014.-2020.
Ukupna vrijednost projekta koji je s provedbom započeo 1. srpnja 2017. i trajat će zaključno do 31. prosinca 2019. godine iznosi 1.878.964,40 EUR od čega je sufinancirano 85 posto sredstava.
Projektom se želi potaknuti razvoj aktivnog turizma na odabranim lokacijama u zemljama partnerima koje će uređenjem male turističke infrastrukture postati prepoznatljive kao outdoor odredišta te će nadopuniti turističku ponudu jadranske obale, ali se i sama pozicionirati na tržištu kao prepoznatljiva središta s novim atraktivnim turističkim sadržajima usmjerenim ciljanim skupinama željnim aktivnog i adrenalinskog odmora.

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian