Večeras na Podvornici počinje turnir u malom nogometu

- 25. srpnja 2016.

Večeras počinje Malonogometni turnir ‘Sv. Roko – Drniš 2016.’ Turnir se i ove godine organizira povodom Dana grada Drniša i blagdana Sv. Roka. 

Prvi na rasporedu je susret KK DOŠK-a i NK Zagore u 21:20 sati. Odlučeno je tako ždrijebom u klupskim prostorijama DOŠK-a. Uoči tog prvog susreta turnir će otvoriti gradonačelnik Drniša Josip Begonja. 

Ukupno se na ovogodišnje izdanje turnira prijavilo 26 momčadi. Najvažnija novost je, da je nakon osam godina, turnir ponovno otvorenog tipa te su se tako osim iz Drniša, na turnir prijavile ekipe iz Knina, Šibenika, Vodica, Vrlike, Solina, Splita.

Prije samog otvaranja turnira večeras u 20:30 sati na igralištu za male sportove na Podvornici svoju će utakmicu odigrati djeca NK DOŠK-a i splitskog Hajduka godišta 2005.

Novost je i to što su uvedeni i akumulirani prekršaji, a sve utakmice se igraju 2 x 20 minuta. Sustav igre i dalje je isti, 5+1. Zasigurno najzanimljiviji susret 1. kola voljom ždrijeba je onaj između Mirlović Polja i Disco kluba No.1. Igra se po knock- out sistemu.

Nagradni fond ukupno iznosi 20.000 kuna. Pobjedniku će pripasti 15.000, drugoplasiranom 3.000, trećeplasiranom 1.500 i četvrtoplasiranom 500 kuna. 

Uz pehare i medalje najboljima izabrat će se i najbolji igrač, strijelac i vratar, a bit će dodjeljena i nagrada za fair play.

Svake večeri igrat će se po dvije utakmice. Organizator je pripremio nagrade za posjetitelje turnira koji će kupnjom ulaznice biti u mogućnosti sudjelovati u nagradnim igrama sponzora turnira.

Finale Malonogometnoga turnira ‘Sv. Roko – Drniš 2016.’ predviđeno je iza Dana Grada Drniša i blagdana Svetog Roka 16. kolovoza – kao što je to bio slučaj i prijašnjih godina.

Turnir organizira NK DOŠK, uz pokroviteljstvo Grada Drniša. Medijski pokrovitelj je Radio Drniš.

Iz organizacijskoga odbora turnira pozivaju sve da svaku večer turnira napune tribine igrališta za male sportove i uživaju u kvalitetnom malom nogometu i bodre svoje favorite.

 

Malonogometni turnir Sv. Roko Drniš 2016.

Ponedjeljak 25. srpnja: 

20.30 / NK DOŠK- HNK HAJDUK ( Godište 2005.)

21.15 / Svečano otvaranje turnira

21.20 / KK DOŠK- NK ZAGORA

22.20 / ŠRD MILJEVCI- SV. FRANE TRBOUNJE

 


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian