Uz Dan općine Promina održana i sportska natjecanja

- 25. srpnja 2016.

Foto: Radio Drniš

Završnica obilježavanja Dana općine Promina i spomendana na pale branitelje i civile iz prominskog kraja u Domovinskom ratu bila su sportska natjecanja u malom nogometu i košarci .

Pobjednik 1. Braniteljskog malonogometnog turnira Promina 2016 je ekipa HNK Veterani Šibenik, nekadašnjih pripadnika 113. brigade. Oni su u finalu bili bolji od ekipe Miljevaca koju su pobijedili s 5:4. Turnir se od srijede odigravao na obnovljenom SC Žagra u Oklaju, a okupio je malonogometne ekipe branitelja iz Knina, Šibenika, Miljevaca, Ružića, Promine i Zagore. Pobjednicima i drugoplasiranoj ekipi uručeni su pehari, a svih šest ekipa dobilo je i zahvalnice.

Foto: Radio Drniš

Foto: Radio Drniš

Foto: Radio Drniš

Foto: Radio Drniš

Na igralištu SC Žagra održavao se i košarkaški turnir što ga je Oklaju organizirao KK DOŠK za dječake i djevojčice uzrasta 2004-2005. godina. Pobijedili su domaćini KK DOŠK-Oklaj, polaznici tamošnje košarkaške škole. Oni su bili uspješniji od vršnjaka iz KK Dražen Petrović iz Šibenika i drniškog DOŠK-a. Svima su pripale prigodne medalje koje su im uručili načelnik Tihomir Budanko i predsjednik općinskog vijeća Danijel Džapo.

Foto: Radio Drniš

Foto: Radio Drniš

Foto: Radio Drniš

Foto: Radio Drniš 


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian