Uspješno provedena radionica ‘Aktivni odmor u Drnišu’

- 31. kolovoza 2020.

Unatoč velikoj vrućini, osam sudionika protekle subote sudjelovalo je na Promini u radionici “Aktivni odmor – Natura Drniš”.

Radionica je provedena u sklopu projekta „Natura Drniš – održivi razvoj drniške prirodne baštine pod Naturom 2000“, a cilj joj je bio promovirati potencijale razvoja sportsko-rekreacijskog turizma na širem području grada Drniša te potaknuti zajednicu Na održivo korištenje vrijednih prirodnih resursa kao i same infrastrukture izgrađene unutar projekta “NATURA DRNIŠ”.

Radionica je održana na planini Promini.

Sudionici su na električnim biciklima koje je osigurao Grad Drniš provezli novouređenom biciklističkom stazom od drniške Poljane do planinarskog doma “Promina”. Vodič im je bila Irena Pulić. Nakon toga su članovi Planinarskog društva “Promina” Tomislav Jerković. Josip Gverić i Tomislav Prpa, organizirali obuku za slobodno penjanje.

Martina Markov ispred tvrtke Motonautika – Luke d.o.o. održala je predavanje o ekološkoj mreži Natura, te su nakon svega naučenoh uživali druženju uz ručak u planinarskom domu, jednim od najljepših u Dalmaciji.

Najavljuju se još dvije radionice: 5. rujna i 12. rujna 2020. godine.

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian