Uspješan nastup drniških karataša na Prvenstvu Hrvatske

- 25. srpnja 2019.

U organizaciji Hrvatskog karate saveza u Ivankovu, kraj Vinkovaca, održano je ‘Prvenstvo Hrvatske za učenike i mlađe kadete’, a prema riječima predsjednika i trenera Karate kluba Drniš, Zorana Zoričića, natjecanje je to najvećega ranga u Hrvatskoj.

Na natjecanju su sudjelovali: Anamarija Jukica (3. mjesto), Ivan Baričević (3. mjesto), Marko Strunje (4. mjesto) i Stipe Mijatović (6. mjesto).

‘Na pomolu su za ulazak u reprezentaciju Hrvatske, odnosno u širi sastav reprezentacije, a jedino što im nedostaje je godina dana kontinuiranog rada. Ove godine obilježavamo 35. godišnjicu djelovanja i izrazito nas veseli što imamo privilegiju pohvaliti se dobrim rezultatima i osvojenim državnim medaljama na Prvenstvu Hrvatske’ – kazao je Zoričić.

Povodom uspješnog nastupa na državnom prvenstvu, gradonačelnik Drniša Josip Begonja organizirao je prijam za članove Karate kluba Drniš. Tom prilikom čestitao je karatašima na uspjehu i dodao: ‘…raduje nas s kojim entuzijazmom i s kojom voljom pristupate svojim obvezama s obzirom na to da ste jako mladi i da je pred vama još prostora da se razvijate kao sportaši’.

Na prijamu su bili Dragan Radeljak (predsjednik Zajednice sportova grada Drniša), Jere Barišić (tajnik Zajednice sportova grada Drniša), kao i zamjenik gradonačelnika grada Drniša Tomislav Dželalija te Ivana Sučić (pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i društvene djelatnosti Grada Drniša).

Gradonačelnik Josip Begonja i predsjednik Zajednice sportova Dragan Radeljak karatašima su uručili i prigodne poklone.

 

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background