Uručene Nagrade Grada Drniša i proglašeni najbolji drniški sportaši

- 17. kolovoza 2016.

Foto: Radio Drniš

U nastavku svečane sjednice Gradskog vijeća uslijedila je ovogodišnja dodjela gradskih priznanja što se tradicionalno u prigodi Dana Grada dodjeljuju zaslužnim pojedincima i kolektivima.

Nagradom Grada Drniša nagrađen je Tonći Parat za pedesetogodišnje dostignuće i doprinos na unapređenju glazbene kulture na području Grada Drniša u Gradskom puhačkom orkestru Drniš, te Đuro Perlić povodom jubileja – deset godina emitiranja radio kolumne Drnišanac na Radio Drnišu. Skupna nagrada Grada Drniša dodijeljena je Tomislavu Ožegoviću povodom 71-og dobrovoljnog darivanja krvi i Hrvoju Tomiću povodom 70 puta darovane krvi. Župa Presvetog Imena Isusovog iz Drinovaca dobila Plaketu Grada Drniša povodom 40–godišnjeg izdavanja lista “Miljevci” kao i Robertina Hrstić za desetogodišnji kulturni i pedagoški rad u razvoju kazališne tradicije i dramskog odgoja kroz kazališnu radionicu ‘Mali meštar’ što djeluje pri Pučkom otvorenom učilištu. Uime nagrađenih zahvalio se miljevački župnik fra Ivan Vidović.

Foto: Radio Drniš

Foto: Radio Drniš

Foto: Radio Drniš

Foto: Radio Drniš

Foto: Radio Drniš

Jučer su po prvi put proglašeni i najbolji drniški sportaši u sezoni 2015./16. Zajednica sportova Grada Drniša najboljim nogometašima DOŠK-a proglasila je Karla Mešina, Antu Tarlu i Marka Pandžu, najbolji košarkaši su Juraj Pleadin, Josip Pekas i Mate Goreta, dok najbolji karataši su Šimun Dželalija, Karlo Ramljak i Anamarija Jukica. Nagrade su im uručili gradonačelnik Josip Begonja, predsjednik Gradskog vijeća Ante Galić i predsjednik Zajednice sportova Ivan Zoričić.

Foto: Radio Drniš

 


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian