Ukupno 5.000 kuna za najuređeniji okoliš

- 24. srpnja 2015.

arhiva

U prigodi Grada Drniša i blagdana njegova zaštitnika sv. Roka, ove godine gradska uprava odlučila je novčano nagraditi najuređeniji okoliš zgrade, najljepše uređenu okućnicu obiteljske kuće i najljepše uređen balkon na području Grada Drniša. Zatu namjenu iz gradskog proračuna bit će izdvojeno 5.000 kuna. Naime za svaku od navedenih kategorija predviđena je lijepa novčana nagrada – za najuređeniji okoliš zgrade nagrada 1.000 kuna, a po 2.000 kuna za najljepše uređenu okućnicu obiteljske kuće i za najljepše uređen balkon. Pravo sudjelovanja imaju svi građani koji imaju prebivalište na području grada i pripadajućih naselja. Kriteriji za odabir bit će : ukupan estetski dojam, uložen višegodišnji trud, izbor i njega biljaka, poštivanje tradicije i elemenata dalmatinskog podneblja.
Stoga, ako ste se pronašli u jednoj od kategorija potrebno je ispuniti prijavnicu koja se može preuzeti na poveznici na dnu teksta te najmanje tri fotografije kandidiranog objekta u elektronskom obliku i poslati ih na adresu Grad Drniš, Trg kralja Tomislava 1, 22320 Drniš ili na e-mail: ivana.sucic@drnis.hr do 14. kolovoza.
Nakon čega će stručno povjerenstvo imenovano upravo za ovu prigodu, a koje čine: predsjednica povjerenstva Marija Vukušić te članovi Ivica Pamuković i Ivana Ercegovac, obići prijavljene objekte, te ih ocijeniti. U odabiru najljepših sudjelovat će i publika putem glasanja na facebook stranici Radio Drniša gdje će se objaviti fotografije koje ste priložili uz prijavnicu. Na temelju ukupnih ocjena proglasit će se pobjednici.
Imena nagrađenih biti će objavljena 1. rujna na internetskim stranicama Grada Drniša, a nagrade uručene 4. rujna na dan otvaranja 2. Međunarodnog festivala pršuta Drniš 2015.
Više o natječaju doznajte na stranicama Grada Drniša.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background