U tučnjavi u Drnišu ozlijeđeno pet osoba: Policija privela njih sedam

- 24. listopada 2022.

U svezi događaju protekle subote u Drnišu očitovala se policija, u priopćenju se navodi:
– “U Službi kriminalističke policije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 7 osoba starosti od 20 do 32 godine zbog kaznenih djela oštećenja tuđe stvari, prijetnji i pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 21. listopada u popodnevnim satima u Drnišu, petorica osumnjičenih starosti od 20 do 32 godine, uporabom pirotehničkog sredstva oštetili fasadu ugostiteljskog objekta od 58-godišnjaka što je bio povod za daljnji sukob u ranim satima 22. listopada.

Utvrđeno je kako su prvo 21-godišnjak i 27-godišnjak, uz uporabu metalne palice, napali i lakše ozlijedili 19-godišnjaka (nije sudjelovao u prvom događaju) i 32-godišnjaka nakon čega petorica osumnjičenih starosti od 20 do 32 godine odlaze do ugostiteljskog objekta, koji je prethodnog dana oštećen, i uporabom različitih palica napadaju 21-godišnjaka, 27-godišnjaka te 21-godišnjakinju i lakše ih ozljeđuju.

Po bijegu posljednjih troje u unutrašnjost ugostiteljskog objekta, od strane petorice osumnjičenih starosti od 20 do 32 godine, napadi palicama i oštećenja na objektu ne prestaju te im se prijeti kako ozljeđivanjem tako i uništenjem objekta.

U sukobu je lakše ozlijeđeno ukupno pet osoba, a temeljem Naloga Županijskog suda u Šibeniku obavljene su pretrage kod osumnjičenih i pronađeno je ukupno osam pirotehničkih sredstava te jedna metalna palica” – navodi se u priopćenju policije.

Glasnogovornik policije Šime Pavić:

Tagged as

Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background