U Područnim školama Gradac i Oklaj obilježen 100. dan škole

- 2. ožujka 2017.

U Područnim školama Oklaj i Gradac tijekom mjeseca veljače učenici i učiteljice u vrijeme Valentinova obilježili su 100. dan škole.

U PŠ Oklaj učenici su kroz različite aktivnosti i radionice iz hrvatskog, engleskog i talijanskog jezika, matematike i biologije proslavili ovaj dan. Bilo je tu zbrajanja i oduzimanja do broja 100, ispisivanja 100 riječi na engleskom jeziku, izražajnog čitanja i prevođenje s engleskog jezika 100 ljubavnih citata, a na satu biologije učenici su ispisivali 100 poznatih i manje poznatih činjenica o ljudskom tijelu.

U PŠ Gradac učenici su jedni drugima pisali tajne poruke koje su ubacivali u ljubavnu kutiju, a kako bi lakše iskazali svoju ljubav, na panou u holu škole, mogli su pročitati 100 ljubavnih poruka na tri jezika napisanih povodom 100. dana škole. Valentinovo – Dan zaljubljenih obilježen je prigodnim recitacijama i igrokazima koje su izveli učenici od 1. do 4. razreda.

Projekt 100. dan škole odvija se u organizaciji Udruge Zvono, a obuhvaća učenike i učitelje na nacionalnoj razini koji kroz odabrane sadržaje obilježavaju 100. dan u školi.

2


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian