U Lukaru naučite kako napisati EU projekt i povući sredstva iz Europskog socijalnog fonda

- 27. siječnja 2021.

Ekološka udruga ‘Krka’ Knin organizira dvodnevnu radionicu ‘Razvoj zajednice kroz ESF’ u sklopu provedbe projekta ‘Društveni centar Promina’, koja će se održati u četvrtak i petak 28. i 29. siječnja od 9 do 17 sati u prostorijama centra u Lukaru.

Radionicu će provesti dva vanjska stručnjaka s višegodišnjim iskustvom u radu i provođenju EU projekata iz Europskog socijalnog fonda, a namijenjena je predstavnicima organizacija civilnoga društva s područja Šibensko-kninske županije. Moguće je sudjelovanje po dvoje predstavnika jedne organizacije. Cilj je educirati predstavnike lokalnih udruga o načinu izrade projektne aplikacije u sklopu Europskih strukturnih fondova, predstaviti im primjere dobre prakse, informirati o natječajima te o načinu provedbe projekta. Pozivaju se svi zainteresirani predstavnici organizacija civilnog društva da potvrde svoje sudjelovanje na email: ekoloska.udruga.krka@si.t-com.hr ili na mobitel: 099 641 32 25. Prijave su obvezne zbog ograničenog broja sudjelovanja odnosno provođenja epidemioloških mjera suzbijanja pandemije virusa SARS-CoV-2.

Inga Kukolj iz Ekološke udruge ‘Krka’ iz Knina za Radio Drniš je kazala:

Projekt ‘Društveni centar Promina’ od 29. svibnja 2020. provodi Ekološka udruga ‘Krka’ Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu. Sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda, a njegovo trajanje je 24 mjeseca.

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background