U Drnišu održan dvodnevni nogometni kamp HNS-a za klubove Šibensko- kninske Županije

- 14. svibnja 2015.

Foto: Nino Matić

U utorak i srijedu na drniškoj Podvornici održan je nacionalni kamp HNS-a za djecu
godišta 2003. i 2004. svih klubova Šibensko- kninske županije. Kamp su zajednički organizirali NS Šibensko- kninske Županije i NK DOŠK. U radu kampa i vježbi s djecom sudjelovali su instruktor Saveza Nikica Cukrov, a s djecom su između ostalih vježbali i treneri u NK DOŠK Ante Goreta i Ivan Močić. Kao poseban gost kampa u Drnišu bio je Ivan Gudelj u svojstvu koordinatora u radu s mladima HNS- a za Dalmaciju. U razgovoru za Radio Drniš Gudelj je istaknuo da se ovakvi kampovi rade po naputku krovne europske nogometne federacije Uefe nacionalnim savezima, te da je ovo nešto novo i revolucionarno u razvoju nogometa ne samo na prostoru Dalmacije “.
” Drago nam je da smo ovaj kamp mogli organizirati u Drnišu zajedno s NS-Šibensko- kninske županije, vrijeme nas je poslužilo, teren je izvrstan i uvjeti su bili odlični”, rekao je Gudelj po završetku kampa. Uz proslavljene bivše nogometaše Ivana Gudelja i Nikicu Cukrova kamp u Drnišu je pratio i tajnik NS Šibensko- kninske Županije Hrvoje Kulušić.
Posebno se radilo i sa djevojčicama koje su sudjelovale na kampu prvoga dana i odradile svoj dio vježbi i programa zajedno sa instruktoricom HNS-a Središta Split Petrom Mandić- Jelaska.

Osim ovog nogometnog kampa idućega utorka na Podvornici nas očekuje i 14. izdanje Olimpijskog festivala dječjih vrtića Hrvatske, koje će po drugi put u našem gradu zajednički organizirati Zajednica sportova grada Drniša i NK DOŠK. Iz nogometnog kluba DOŠK također za početak lipnja najavljuju 3. izdanje memorijalnoga turnira Krunoslav Goreta- Kićo za djecu godišta 2004 i mlađe.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background