Tići NK Škabrnje pobjednici 4. Memorijalnog turnira Krunoslav Goreta- Kićo

- 12. lipnja 2016.

Pobjedom tića NK Škabrnja protiv NK Dalmatinca iz Crnog 3:0, hat- trickom najboljeg igrača turnira Luke Škare, završen je 4. Memorijalni turnir Krunoslav Goreta Kićo koji se proteklog vikenda održao na drniškoj Podvornici u organizaciji NK DOŠK.

Treće mjesto osvojili su tići NK Omladinac iz Vranjica koji su bili bolji od Vodica 2:1.

Branitelji naslova tići DOŠK-a izgubili su u četvrfinalu od Omladinca nakon udaraca s bijele točke 3:2. Nakon 30 minuta igre bilo je 1:1.

Tići Škabrnje su nakon natjecanja po skupinama u susretu četvrtfinala porazili Hajduk 3:0 da bi u polufinalu s 2:1 pobijedili Omladinca.

U dva dana turnira vidjeli smo sjajne utakmice i poteze dječaka iz 19 škola nogometa iz Hrvatske i BIH (Rotary Vitez i Posušje).

Po prvi put su nastupili i dječaci NK Dinamo.

Uz pehare i medalje najboljima izabrani su i najbolji igrač, golman i strijelac turnira.

U revijalnom dijelu turnira igrali su mlađi pioniri DOŠK- a i splitskog Hajduka.

Poseban gost turnira bio je igrač turskog Gencerbirligija Ante Kulušić koji je svoje prve nogometne korake napravio na Podvornici i uvijek kad može pomaže svoj matični klub što je učinio i nedavno. Ujedno je Kulušić u kadetima DOŠK- a igrao zajedno s pokojnim Krunoslavom Goretom u čiji se spomen i igra ovaj memorijalni turnir.

Nagrade najboljima podijelili su uz Antu Kulušića, gradonačelnik Drniša Josip Begonja, predsjednik NK DOŠK Darko Ćevid, direktor Gradske čistoće Drniš Marinko Šindilj, trener mlađih pionira HNK Hajduk Mate Ordulj, dopisnik Sportskih Novosti kolega Krste Mujan, te igrač i trener u NK DOŠK i brat pokojnog Krunoslava, Ante Goreta.

Organizacija turnira i gostoprimstvo domaćina iz NK DOŠK-a bilo je na najvišoj razini, svi gosti koji su posjetili Drniš i Podvornicu o turniru su se izrazili sa velikim pohvalama.

Iz NK DOŠK-a zahvaljuju se Gradu Drnišu, svim sponzorima i donatorima koji su pomogli da ovaj turnir protekne u najboljem redu i bude na najvišoj mogućoj organizacijskoj razini.

3. mjesto: Omladinac Vranjic- Vodice 2:1.

Finale: Škabrnja – Dalmatinac 3:0.

Najbolji igrač turnira: Luka Škara (Škabrnja)

Najbolji strijelac: Duje Vranjković (DOŠK) – 7 golova.

Najbolji golman: Karlo Babić ( Dalmatinac)

Fair play nagrada: HNK Hajduk

 


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian